:: حضور هیأتی از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا ::

حضور هیأتی از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا

روز چهارشنبه 16مرداد 1387، هیأتی متشکل از سه استاد از دانشگاه نیوساوت ولز استرالیا شامل دکتر میشل وود رئیس دانشکده ساخت محیط، دکتر پیتر مورفی رئیس بخش فارغ‌التحصیلان دانشکده ساخت محیط و پروفسور سیدنی نیوتن استاد دانشکده ساخت محیط در دانشگاه حضور یافته و با آقایان دکتر بازیار معاون پژوهشی و دکتر میرزا‌محمدی رئیس دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه و دکتر بهزادفر معاون پژوهشی دانشکده معماری دیدار نمودند.

در این دیدار ضمن معرفی امکانات و توانمندی‌های دانشگاه علم و صنعت ایران، در خصوص موضوعات مورد علاقه طرفین بخصوص تبادل اساتید و دانشجویان،‌ برگزاری دوره‌های مشترک و اعطای بورس تحقیقاتی به دانشجویان ایرانی و همچنین شرکت در گردهمائی‌های علمی دو طرف بحث و تبادل نظر صورت گرفت. مقرر گردید دانشکده ساخت محیط دانشگاه نیوساوت ولز و دانشکده معماری دانشگاه علم و صنعت ایران، جزئیات مربوط به همکاری‌های پیشنهادی را تنظیم نمایند.

دفعات مشاهده: 5171 بار   |   دفعات چاپ: 1512 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 125 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.38 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3760