:: دومین نشست آموزشی و هم‌اندیشی مدیران روابط بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی ::

برگزاری

"دومین نشست آموزشی و هم‌اندیشی مدیران روابط بین‌الملل دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی"، از تاریخ 13 لغایت 14 آذر 1387 در دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار خواهد شد.دکتر سعید میرزا‌محمدی، رئیس دفتر همکاریهای علمی و بین‌المللی دانشگاه،  در این نشست شرکت خواهند کرد.

دفعات مشاهده: 4520 بار   |   دفعات چاپ: 1437 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 108 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.3 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 3760