مدیریت‌ها::
اخذ روادید مهمانان خارجی::

:: طرح پژوهشی مشترک بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه موناش استرالیا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱۱/۲۷ |
طرح پژوهشی مشترک بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه موناش استرالیا با موفقیت انجام شد

در راستای توسعه همکاری‌های بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران و با حمایت معاونت بین‌الملل دانشگاه، طرح پژوهشی مشترکی از سال 1395 بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه موناش آغاز گردید که این طرح پس از چهار سال همکاری مشترک بین اعضای هیات علمی و دانشجویان دو دانشگاه با موفقیت به پایان رسید. این طرح که در قالب یک پروژه DECRA تعریف شده بود بر روی کاربرد نانو و میکرو مواد در چاپ سه بعدی بتن تمرکز داشته است. آکادمی بین‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران در اولین نشست تخصصی خود ضمن معرفی طرح‌های مشترکی که بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه‌های استرالیا قابل تعریف می‌باشد، جزییات این طرح‌ها را به سمع و نظر اعضای هیات علمی شرکت کننده در نشست رسانده و حمایت معاونت بین‌الملل را از انجام این طرح‌ها اعلام نموده بود. از جمله دستاوردهای اولین طرح پژوهشی مشترک انجام شده در این قالب می‌توان به موارد ذیل اشاره نمود:
  • چاپ بیش از 10 مقاله علمی در نشریات معتبر Q1 (از جمله مجله Nature Communications) با همکاری مشترک نویسندگانی از دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه‌های استرالیایی.
  • اعطای 3 بورس فرصت مطالعاتی به دانشجویان علم و صنعت ایران از منابع این طرح (هر یک به مدت شش ماه).
  • تاسیس و تجهیز آزمایشگاه نانوعمران دانشکده مهندسی عمران با استفاده از منابع مالی پروژه تعریف شده و حمایت مالی دانشگاه علم و صنعت ایران.
  • دعوت از محققین برجسته و تراز اول دنیا (از جمله پروفسور بهرخ خوشنویس) و ارائه سخنرانی و تبادل نظر با مدعوین در دانشگاه علم و صنعت ایران.
معاونت بین‌الملل دانشگاه انجام موفق این طرح پژوهشی مشترک را به مجری طرح آقای دکتر حبیب‌نژاد، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی عمران، تبریک عرض می‌نماید و آمادگی خود جهت حمایت از طرح‌های مشابه توسط سایر محققین دانشگاه را اعلام می‌دارد.
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4072