مدیریت‌ها::
اخذ روادید مهمانان خارجی::

:: حضور رایزن فرهنگی سفارت کشور عراق در ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۲/۱۸ |
حضور رایزن فرهنگی سفارت کشور عراق در ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران
با هدف اجرایی شدن تفاهم­ نامه­ های بین ­المللی منعقده دانشگاه با دانشگاه­های عراق

روز شنبه 14 اردیبهشت 1398 جلسه ­ای با حضور رایزن علمی سفارت کشور عراق و هیات همراه با مسئولین دانشگاه به منظور اجرایی نمودن تفاهم­ نامه های بین­ المللی منعقده دانشگاه با دانشگاه­های کشور عراق برگزار شد.

در این جلسه، دکتر یاسر عبدالزهرا ضمن اظهار خرسندی جهت حضور در دانشگاه علم و صنعت ایران به تأکید وزارت آموزش عالی عراق جهت همکاری علمی با دانشگاه­های ج. ا. ایران بالاخص دانشگاه­های تراز اول کشور از جمله دانشگاه علم و صنعت ایران، اظهار امیدواری کردند با تعاملات پیش رو و استقبال طرفین، به زودی شاهد اجرایی شدن مفاد تفاهم نامه­ های منعقد شده با این دانشگاه باشند.
در ادامه، دکتر شاه حسینی معاون بین­ الملل، دکتر واحدی معاون آموزشی و دکتر موسوی میرکلایی مدیر امور آموزش بین­ الملل دانشگاه در خصوص چگونگی تبادل دانشجو، تبادل استاد، انجام پروژه­ های مشترک صنعتی، آموزش­های کوتاه مدت، فرصت­های مطالعاتی بین طرفیق نکاتی را مطرح و با رایزن علمی کشور عراق در ایران به تبادل نظر پرداختند.

شایان ذکر است دانشگاه علم و صنعت ایران در حال حاظر با دانشگاه­های صلاح­ الدین، اربیل، سلیمانیه، کربلا و بصره کشور عراق تفاهم نامه همکاری دارد.

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4072