مدیریت‌ها::
اخذ روادید مهمانان خارجی::

:: برگزاری نشست مشترک دانشگاه و دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۸/۱/۲۷ |
برگزاری نشست مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ
هیاتی از دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ روسیه، بیست و ششم فروردین ماه 1398 در دانشگاه حضور یافته و ضمن شرکت در نشست با مسئولان دانشگاه، از دانشکده های مختلف دانشگاه علم و صنعت ایران بازدید کردند.
این هیات مرکب از رییس دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ امپراطور الکساندر اول روسیه، رییس اداره پروژه های برنامه های بین المللی  و دو عضو هیات علمی این دانشگاه، و همچنین رئیس اداره موسسات آموزشی و پشتیبانی حقوقی آژانس فدرال حمل و نقل ریلی فدراسیون روسیه بود.
هیات روسی ابتدا در نشستی که با حضور دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، دکتر صدر (مشاور عالی رییس و مدیر کل حوزه ریاست)، دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری)، دکتر قدرتی امیری (رییس دانشکده مهندسی عمران)، دکتر افندی زاده (مدیر گروه حمل و نقل دانشکده مهندسی عمران)، دکتر عامری (مدیر گروه راه و ترابری دانشکده مهندسی عمران)، دکتر باقری (مشاور وزیر راه و شهرسازی و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن)، دکتر منتظری (عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک و سرپرست پژوهشکده توربین گازی)، دکتر عرب خابوری (مدیر گروه قدرت و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق) و دکتر دکامین (مدیر روابط عمومی دانشگاه) در سالن جلسات ریاست برگزار شد، شرکت کردند. در این نشست در خصوص راههای همکاری مشترک و تبادلات علمی و پژوهشی دو طرف، بحث و گفت و گو و سپس تفاهم نامه همکاری دو جانبه امضا شد.

دکتر ذاکری (رییس دانشگاه)، در این نشست ابتدا به معرفی تاریخچه و توانمندیهای دانشگاه علم و صنعت ایران، بویژه در زمینه حمل و نقل پرداخت. وی تاکید کرد: روابط دو کشور ایران و روسیه، اکنون در بالاترین سطح قرار دارد و دانشگاه علم و صنعت ایران نیز آماده هرگونه همکاری با دانشگاههای روسیه برای انتقال فناوری است. دکتر ذاکری در ادامه با توجه به تخصص مهمانان و هیات دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ، ضمن معرفی دستاوردهای دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه از جمله انتشار مجله بین المللی پژوهشی راه آهن و برگزاری کنفرانس دو سالانه بین المللی پیشرفت های اخیر در مهندسی راه آهن؛ همکاری در کریدور شمال- جنوب و نیز چاپ مقالات مشترک و شرکت محققان روسی در کنفرانس مذکور را از جمله زمینه های بالقوه برای همکاری مشترک دانشگاه علم و صنعت ایران با دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ برشمرد. وی همچنین اعلام کرد دانشگاه علم و صنعت ایران آماده است مرکز تحقیقات راه آهن مشترک با  دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ راه اندازی نماید. تبادل استاد و دانشجو و استفاده از ظرفیت مدرسه تابستانی دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ در بحث انرژی و حمل و نقل، از دیگر محورهای مطرح شده در این نشست بود.
در این نشست
Prof. Alexander Panychev (رییس دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ امپراطور الکساندر اول روسیه)، از دکتر ذاکری به عنوان مهمان ویژه برای شرکت در جشن 210 سالگی این دانشگاه دعوت به عمل آورد.

هیات روسی سپس در نشست با هیات رییسه و اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی راه آهن شرکت نمود و پس از آن از چند آزمایشگاه در دانشکده های مهندسی راه آهن، خودرو و عمران بازدید و از نزدیک با توضیحات مسئولان آزمایشگاهها با دستاوردهای محققان دانشگاه در زمینه حمل و نقل آشنا شدند.
گفتنی است دانشگاه حمل و نقل سنت پترزبورگ امپراطور الکساندر اول روسیه، 26000 دانشجو دارد که 11 درصد آن دانشجوی بین المللی است.
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4061