مدیریت‌ها::

:: فراخوان همکاری‌های پژوهشی مشترک بین ایران و آلمان ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۷/۱۰/۲۲ |
فراخوان همکاری‌های پژوهشی مشترک بین ایران و آلمان
بر اساس اعلام مرکز همکاریهای علمی و بین‌المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اولین فراخوان مشترک همکاریهای پژوهشی میان استادان و پژوهشگران ایرانی و آلمانی در چارچوب همکاریهای بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران و وزارت آموزش و تحقیقات جمهوری فدرال آلمان (BMBF)   برای سال 2018 بمدت 2 سال قابل اجرا می‌باشد.
تبادل محققان، توسعه کنسرسیوم تحقیقاتی، تهیه طرح‌های تحقیقاتی کامل و کاربرد آنها؛ هماهنگی همکاری دوجانبه بین همکاران ایرانی و آلمانی؛ و آماده سازی و اجرای رویدادهای دو جانبه مانند کنفرانس‌ها، کارگاه‌ها و یا کمپین‌های میدانی، از اهداف این فراخوان مشترک است.
اعضای هیئت علمی و پژوهشگران و متقاضیان واجد شرایط می‌توانند پروپوزال‌های خود را به زبان انگلیسی تا تاریخ ۱۵ آوریل ۲۰۱۹ مطابق با ۲۶ فروردین ۹۸ ارسال کنند.
خاطر نشان می شود کلیه طرح های پیشنهادی هم زمان باید از سوی همکار پژوهشگر آلمانی مجری طرح ایرانی نیز به وزارت آموزش و تحقیقات جمهوری فدرال آلمان BMBF ارسال شود.
اطلاعات تکمیلی و فرمهای مربوطه

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 53 queries by YEKTAWEB 4004