:: همکاری های آموزشی و علمی میان راه آهن ایتالیا و دانشگاه علم وصنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۵/۱۶ |

شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران و شرکت راه آهن دولتی ایتالیا، سه شنبه بیستم تیرماه 1396، سه سند همکاری، سرمایه گذاری و آموزشی امضا کردند که در دو سند آن، دانشکده مهندسی راه آهن دانشگاه علم و صنعت ایران نیز طرف قرارداد بوده است.

اولین موافقتنامه را دکتر سعید محمدزاده (مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران) و رناتوما زونچینی (مدیرعامل شرکت راه آهن دولتی ایتالیا)، در حاشیه اجلاس دوجانبه روسای راه آهن های ایران و ایتالیا امضا کردند. این موافقتنامه به مبلغ یک میلیارد و 200 میلیون یورو به منظور طراحی و احداث خط سریع السیر و تامین ناوگان مسیر قم- اراک امضا شده است.

دومین سند همکاری ریلی بین دو کشور، امضای تفاهمنامه سه جانبه بین راه آهن ایران، راه آهن ایتالیا و دانشگاه علم و صنعت ایران (دانشکده مهندسی راه آهن) بود که به منظور ایجاد همکاری های علمی و آموزشی امضا شد.

سومین سند همکاری نیز قرارداد همکاری علمی و آموزشی بین دانشگاه علم و صنعت ایران و دانشگاه ایتالیا است تا طرفین بتوانند در زمینه همکاری های علمی و آموزشی و انتقال دانش حمل و نقل ریلی روز با یکدیگر همکاری داشته باشند.

دکتر محمدزاده (مدیرعامل راه آهن جمهوری اسلامی ایران) پس از امضای این سه سند همکاری در حوزه ریلی با شرکت راه آهن دولتی ایتالیا اظهار داشت: خوشبختانه همکاری های خود را با امضای این سه سند با راه آهن ایتالیا آغاز کرده ایم و امیدواریم در آینده گام های مثبتی در این زمینه برداریم.
معاون وزیر راه و شهرسازی ضمن ابراز امیدواری نسبت به همکاری راه‌آهن‌های ایران و ایتالیا گفت: یکی از قدم‌های بزرگ در بخش ریلی، توجه به توسعه دانش و تحقیق در حوزه ریل است و خوشحالیم که امروز بیستمین سالگرد تاسیس دانشکده مهندسی راه‌آهن دانشگاه علم و صنعت ایران را جشن می‌گیریم. به همین خاطر نیز یکی از بندهای تفاهم راه‌آهن ایران و ایتالیا مربوط به همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران و راه‌آهن ایتالیاست که تحت آن مرکز «تست سنتر» با همکاری دانشگاه علم و صنعت ایران انجام شود.

دفعات مشاهده: 842 بار   |   دفعات چاپ: 39 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.339 seconds with 1023 queries by yektaweb 3506