:: برگزاری سمینار «پژوهش در کشور آلمان» در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۹ |

برگزاری سمینار «پژوهش در کشور آلمان» در دانشگاه

با همکاری معاونت بین ‌الملل دانشگاه علم و صنعت ایران و موسسه تبادلات آکادمیک آلمان(DAAD) ، سمینار «پژوهش در کشور آلمان»، سوم اردیبهشت ماه 1396 در سالن آمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار شد.

در این سمینار، ابتدا دکتر هادی شهریار شاه حسینی (معاون بین الملل دانشگاه)، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و شرکت کنندگان، در مورد همکاری علمی با دانشگاههای آلمان و جایگاه دانشگاه در این خصوص، سخنرانی کرد. سپس دکتر فرنس اشتوکل (رییس موسسه تبادلات همکاری آلمان در ایران) در مورد فضای پژوهشی و امکانات قابل ارایه، توضیح داد. همچنین دکتر بلالایی (سفیر موسسه فون هامبولت در ایران)، به تبیین امکانات این موسسه پرداخت.

در ادامه جلسه، دکتر نعیمی جمال (عضو هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه و دانش آموخته موسسه تبادلات اکادمیک آلمان)، در خصوص تجارب خود در مورد پژوهش در آلمان و نحوه استفاده بهینه از این امکانات و مصطفی مالکی (مشاور ارشد موسسه تبادلات اکادمیک آلمان)، در مورد نحوه ارایه درخواست همکاری پژوهشی، مطالبی را ارایه نمودند.

در انتها نیز سخنرانان در بخش پرسش و پاسخ و میزگرد، به سوالات شرکت کنندگان پاسخ دادند.

دفعات مشاهده: 1042 بار   |   دفعات چاپ: 35 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.361 seconds with 1023 queries by yektaweb 3506