:: نشست تخصصی همکاری علمی با آکادمی علوم چین و موسسه مهندسی فرآیند ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۶ |

نشست تخصصی همکاری علمی با آکادمی علوم چین و موسسه مهندسی فرآیند

پیرو بازدید روز چهارشنبه 30 فروردین ماه و روز یکشنبه 3 اردیبهشت ماه 1396 هیاتی از آکادمی علوم چین، و امضای تفاهم نامه بین موسسه مهندسی فرآیند آکادمی علوم چین و دانشگاه علم و صنعت ایران، سخنرانی تخصصی با حضور هیات مذکور در روز دوشنبه 4 اردیبهشت 1396 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار شد.

محورهای این سخنرانی عبارت بود از: معرفی مختصر موسسه مهندسی فرایند و آکادمی علوم چین، تجربیات صنعتی در حوزه مواد نانوساختار، و معرفی دوره‌های تحصیلی دانشجویان بین‌المللی در آکادمی علوم چین.

این سخنرانی که از مجموعه سخنرانی‌های تخصصی همکاری‌های علمی و بین‌المللی معاونت بین الملل بود، با همکاری موسسه کامپوزیت ایران در آمفی تئاتر دانشکده مهندسی برق برگزار شد.

دفعات مشاهده: 1172 بار   |   دفعات چاپ: 58 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.418 seconds with 1023 queries by yektaweb 3506