:: بازدید هیات دانشگاه علوم مالزی از دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۶/۲/۶ |

بازدید هیات دانشگاه علوم مالزی

هیاتی از دانشگاه علوم مالزی متشکل از رئیس دانشگاه،  معاون مبادلات بین‌المللی، معاون آموزش و بین الملل، و رئیس دانشکده علوم سلامت، روز چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 در دانشگاه حضور یافتند و در جلسه‌ای با دکتر برخورداری (رئیس دانشگاه)، دکتر شاه حسینی (معاون بین‌الملل)، دکتر سیدین (معاون اداری و پشتیبانی)، دکتر محمدی (معاون پژوهشی)، دکتر شریعت (معاون فرهنگی) و دکتر آیت اللهی عضو هیات علمی دانشکده مهندسی مکانیک ملاقات و مذاکره نمودند.

در این جلسه که با حضور دکتر قنبری رایزن علمی ایران در شرق آسیا برگزار شد طرفین ضمن ارائه توانمندی‌های خود، برای همکاری دو جانبه ابراز تمایل نمودند.

همچنین مقرر شد تفاهم‌نامه همکاری بین دو دانشگاه جهت امضا و اجرا مورد بررسی قرار گیرد.

دفعات مشاهده: 1068 بار   |   دفعات چاپ: 25 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.624 seconds with 1024 queries by yektaweb 3455