:: نحوه درخواست صدور روادید برای میهمانان خارجی ::

نحوه درخواست صدور روادید برای میهمانان خارجی :

جهت درخواست صدور روادید برای کارشناسان و متخصصان خارجی به منظور دعوت برای همکاری‌های علمی از جمله ایراد سخنرانی، بازدید،‌ مذاکره، شرکت در همایش‌های علمی بین‌المللی و غیره، لازم است مدارک ذیل حداقل 40 روز قبل از تاریخ سفر میهمان خارجی به دفتر همکاریهای علمی و بین‌المللی دانشگاه ارائه گردد.

مدارک لازم

1- درخواست کتبی رئیس دانشکده به همراه فرم تکمیل و امضاء شده شماره یک مربوط به دعوت از میهمانان خارجی (فرم شماره 1)

2- اسکن و تصویر گذرنامه میهمانان خارجی (فقط صفحه مشخصات) با فرمت JPEG و با حجم حداکثر 35 کیلو بایت

3- تکمیل و ارسال فایل word مشخصات میهمانان خارجی (فرم شماره 2) (فرم‌های word در اختیار متقاضیان قرار می‌گیرد)

4- برای اخذ روادید میهمانان و شرکت‌کنندگان در همایش‌های بین‌المللی، تکمیل و امضاء فرم همایش (فرم شماره 3) توسط دبیر همایش و ارائه به دفتر با فرمت JPEG و حجم کمتر از 35 کیلو بایت ارائه گردد.

5- ارائه مشخصات میزبان شامل کد ملی و تاریخ تولد به تفکیک روز، ماه، سال

لازم است موارد 2 تا 5 میباستی به صورت الکترونیکی به معاونت بین الملل به آدرس interiust@iust.ac.ir ارسال گردد. درخواست روادید به همراه مدارک و فرم‌های تکمیل شده به امضاء رئیس دانشگاه رسیده و جهت اقدامات بعدی به صورت الکترونیکی به مرکز همکاری‌های علمی و بین‌المللی وزارت ارسال می‌گردد.

دفعات مشاهده: 8021 بار   |   دفعات چاپ: 1736 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 193 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.422 seconds with 1024 queries by yektaweb 3455