:: شرکت دانشگاه در نخستین نمایشگاه بین‌المللی در تاجیکستان ::

شرکت دانشگاه علم و صنعت ایران در نخستین نمایشگاه بین‌المللی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی در تاجیکستان

هیأت نمایندگی دانشگاه علم و صنعت ایران متشکل از آقایان دکتر سعید میرزا‌محمدی، رئیس دفتر همکاریهای علمی و بین‌المللی و دکتر منصور سلطانیه، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی مواد و متالورژی در نخستین نمایشگاه بین‌المللی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی که در تاریخ 15 لغایت 18 تیرماه 1388 در شهر دوشنبه پایتخت جمهوری تاجیکستان برگزار شد شرکت کرد. در این نمایشگاه که بیش از 40 دانشگاه و مؤسسه آموزشی، فناوری، پژوهشی و فرهنگی ایران حضور داشتند نمایندگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزشی و پژوهشی کشور میزبان نیز حضور داشتند. هیأت دانشگاه علم و صنعت ایران ضمن بازدید از دانشگاه‌های تاجیکی و بحث و تبادل نظر با مسئولین دانشگاههای مزبور در خصوص راهکار‌های همکاری دو جانبه در زمینه‌های آموزش و پژوهش با دانشگاه ملی تاجیکستان، دانشگاه فنی تاجیکستان و مؤسسه آموزش عالی کارآفرینی و خدمات تاجیکستان یادداشت تفاهم‌ امضاء کرد. همچنین وزیر معارف تاجیکستان طی جلسات ملاقات با نمایندگان دانشگاههای ایرانی، تمایل دانشگاه‌های تاجیکی را برای دریافت خدمات آموزشی و پژوهشی از سوی دانشگاه‌های معتبر ایرانی از جمله در زمینه اعزام اساتید ایرانی برای تدریس در دانشگاه‌های تاجیکی و ارائه دوره‌های کوتاه‌مدت، تألیف مقالات علمی مشترک، چاپ مقالات اساتید ایرانی در مجلات علمی تاجیکی، تبادل دانشجو در مقاطع کوتاه‌مدت، و دعوت از اساتید و پژوهشگران تاجیکی برای شرکت در کنفرانسهای برگزار شده در ایران اعلام نمود.

AWT IMAGE     AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 7770 بار   |   دفعات چاپ: 1084 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 134 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.862 seconds with 1024 queries by yektaweb 3455